fo023766: Boycot apartheid - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een actie aan de uitgang van een grootwarenhuis GB in Gent tegen het apartheidsregime in Zuid-Afrika door middel van boycot van voedingsmiddelen uit Zuid-Afrika. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"