af001678: Guerre à la guerre - Grunhard, Salomon; Jeunes Gardes Socialistes; Van Ceulen, Emile (1965)
"Affiche van Salomon Grunhard (Momon) uitgegeven in (1965) door Jeunes Gardes Socialistes (JGS) tegen het militarisme. Afbeelding: tekening van 1 mitrailleur = 2 ploegen, 1 torpedo = 5 huizen, 1 tank = 1 school, 1 vliegtuig = 1 hospitaal, 1 cruiser = 1 fabriek. Tekst: Guerre à la guerre. J.G.S. FEDERATION NATIONALE DES JEUNES GARDES SOCIALISTES - 17, PLACE E. VANDERVELDE - BRUXELLES. EDITEUR RESPONSABLE E. VANCEULEN. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"