txt000623: Rode Valken
"Hoogblauw overhemd met twee borstzakjes en wit stiksel. Op het linkerborstzakje is een patch genaaid met het logo van een rode valk, op de linkerschouder een label met de tekst 'Hoboken'. Zie ook: txt000624 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"