fo012580: Parlementaire commissie voor openbare werken bezoekt Antwerpen - Sado (1946)
"Zwart-witfoto van het bezoek van de parlementaire commissie voor openbare werken aan Antwerpen, 1946. Groepsfoto met o.a. Camille Huysmans (2°v.l.) en minister Jean Borremans. Opschrift achteraan: La Commission parlementaire des traveaux (sic) publics visite Anvers. Les membres de la Commission Parlementaire des Traveaux Publics et M. le ministre Borremans font entre deux visites au Port d'Anvers une promenade dans les jardins du Noordkasteel sous la conduite de M. Huysmans, bourgmestre d'Anvers. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"