fo024455: Prins Karel en Camille Huysmans - Lammens, A.
"Zwart-witfoto van Camille Huysmans en Prins Karel tijdens zijn bezoek aan een geteisterd Antwerpen. 14 oktober 1944. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"