De Rode route
"Deze kaart is gerealiseerd door Bond Moyson Oost-Vlaanderen in samenwerking met Amsab ; Samenstelling route : Dominique Van Acker, Tom Decoster, Sabine Temmerman, Geert Van Goethem, Michel Vermote, Brigitte De Mulder ; Foto's : Amsab"