af008518: Stop NSV - MLB; PVDA; Rode Jeugd; Verwimp, Hugo
"Affiche uitgegeven in (jaren 1980) door MLB, PVDA en Rode Jeugd met als trefwoord antiracisme.Foto: jongeren op straat.Tekst: Stop NSV. Geen racisme. Geen fascisme. MLB, PVDA, Rode Jeugd. vu: Hugo Verwimp J. Volderstraat Brussel 1060. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"