fo027746: NCOS project 1332 - Puttenprogramma Loga, Niger - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1332; Kleurenfoto, van de coördinator van het project. NCOS project 1332 - Puttenprogramma Loga, Niger, 1983-1987. Een realisatie van EAA; Euro action accord. Land/Regio: Niger; Code: NIGER; Projectnaam: Puttenprogramma Loga; Series: Projectnummer: 1332; Land/Regio: Niger; Code: NIGER; Projectnaam: Puttenprogramma Loga; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"