af017600: Dim. 26 avril Bruxelles en Couleurs Anderlecht - Chez Julie; Mayné, Julie (1998)
"Affiche uitgegeven in 1998 door Chez Julie voor een activiteitendag in Anderlecht. Tekst: DIM./ZOND. 26 AV(P)RIL De/Van 14 tot/à 20 h./u. BRUXELLES en COULEURS BRUSSELS GEKLEURD ANDERLECHT CUREGHEM KUREGEM JOREZ - METRO CLEMENCEAU. CUREGHEM INFOS Het Dorp van de Verenigingswereld / Le Village du Monde Associatif. SPORT(EN): DEMONSTRATION D'ARTS MARTIAUX, TOURNOIS DE: MINI-FOOT & BASKET / DEMONSTRATIE OOSTERSE VECHTSPORTEN, MINI-VOETBAL EN BASKETWEDSTRIJDEN. CONCERT(EN)S: COLORS, HUGHES DRAYE, L'ETOILE ORIENTALE, S.E.M. (ex H2SO4), U.F.F. (Dans (e). HIP-HOP! COLLECTIF CURE 2 RAP, FLAGRANT DELIT, INFLUX NERVEUX, TROUBLE FETE, LA TRIA & B/MC, INCANTATION, CLASSE X, PENTAGONE. DEBATS: SALLE EUCLIDES 180, Chaussée de Mons 14 Heures: La DEMOCRATIE: TROP BELLE POUR TOI? 16 Heures: CHANGER LA VIE A CUREGHEM! 18 Heures: CURE DE RAP OU CURE DU RAP? KID'S FIESTA! PAARDRIJDEN, SCHMINKSTANDJE, SCHILDERATELIER, SPEELGOED-ROMMELMARKT, BALONNENWEDSTRIJD / PROMENADE A CHEVAL, GRIMAGE, ATELIER de PEINTURE, BROCANTE aux JOUETS, CONCOURS DE BALLONS. SAVEURS DU MONDE / SMAKEN VAN DE WERELD. ANIMATI(e)ONS: BRONCANTE / ROMMELMARKT (400 Fr l'emplacement - per stand - 521.72.78), EXPOS / TENTOONSTELLINGEN. AVEC LA COLLABORATION DE - MET DE HULP VAN: ACTION F.M. - A.L.E. - AGORASPACE - ALHAMBRA - A.P.A.C. - BRUXELLES PROPRETE - LE CACTUS - CANTILLON - CENTRE CULTUREL ESCALE DU NORD - CHEZ JULIE - C.I.D.J. - CIRQU'CONFLEX - CURE 2 RAP - COULEURS JEUNES - ECHEVINAT DE LA CULTURE & VIE ASSOCIATIVE - ECHEVINAT DE L'EDUCATION & DES BEAUX ARTS - EUCLIDES - DE RINCK - FOR YOU - GENDARMERIE D'ANDERLECHT - IMPULSION - LIGUE DES FAMILLES - MAISON DES ENFANTS - MAMAS ZAIROISES - M.R.A.X. - NEKO - NI LA JUNGLE, NI LE ZOO - ASSISTANTS DE CONCERTATION DE LA POLICE D'ANDERLECHT - PROJECTION CALIBAN - SEMAPHORE - SERVICE SOCIAL DE CUREGHEM - S.T.I.B. - SYNDICAT DES LOCATAIRES T.T.C. ACCUEIL - VOLET DE PREVENTION DU CONTRAT DE SECURITE - & LES ARTISTES PARTICIPANTS - COORDINAT(E)ON: CHEZ JULIE: 02/521.72.78 - Fax: 02/527.85.51. Editrice Responsable: Julie Mayné, Chez julie, 248 chaussée de Mons - 1070 Bruxelles - Exempt de timbre: affichage culturel - Ne pas jeter sur la voie publique. Reclametekst: RESTO - BAR CHEZ JULIE 248, Chée de Mons - 1070 Bruxelles Tél.: 02/521.72.78 - Fax: 02/527.85.51 Du Mardi au Samedi - De 12/14 h & 20/24 h. Fermé le samedi Midi; 24 - 25 & 26 AVRIL Week-End en Couleurs! Cuisine Mondiale Soirées, Etc. MENU DU JOUR (Potage ou Entrée Choix entre 3 pats (sic)) 180 F BUFFET A VOLONTE: 360 F EXCEPTIONNELLEMENT OUVERT LE DIMANCHE 26 AVRIL."