Soenen's volksgedichten en - liederen - Soenen, Jules; Buyssens, Jules (Brussel: Service Publicité, 1934)
"Bibliotheek E. AnseeleDeze publicatie bevat volgende liederen en gedichten :Is't waarO vriend van mijn vaderOntmoetingEen goed middelRoosje en KarelLizaSt NiklaasdagEerste liefdeDe grootmoederElsjen en KoenraadGeen potje of er past een schijfken opPeetje Pol en Sint AntoonWat ik kan en wat ik niet kan verdragenDe huwelijke staatVerboden te jagenDe verwisselde broekHet betooverd kindZomerliefEen reisje naar den hemelTwee zustersTrouwen uit liefdeLiefdeDe koewachterDe smid AntoonHoe niet naar schijn toch iet kan zijn!Een zwijntje!Baas WindZe zaten zoo dicht...'k Wil vroolijk zijn!Verboden hier te jagenAan de verliefdenLuie Piet!Aan de rijkenNa vaders doodDe stiefmoederHet gevallen meisjeEen Vlaamsch reizigerDe wereldvredeDe menschWerkers ten strijd!Sint-Niklaas 1915Waarom?Vrijwilligers?Ik ken een woordOorlogskermisIn 's wevers huisJan BraeckeMa's feestdag 1916Ma's feestdag 1917DwangarbeidNieuwjaarswensch 1916Klaasmorgen!LentemorgenLentewandelingBladdrenlevenBij beesteweerVoermanswagenHoeve bij zomermorgenIk heb me zat...Bonte vlinderIn 't vallen der blaren...OntwakingPeerdewachtertjeZomeravondOnder de Notelaar, bij zomerdagNovemberEeuwig!Oude boerMisloopenMama's verjaardagMijn 'hoveken', 'k zie u zoo gerenWat denk ik vaak...DichtersgemoedDe geeest van mijn moeIn moeders keukenVerkeerd effekt't HofkenKnotwilgenDe LeeuwerikDe tijdWinterzucht!Binnenzicht!Zeker zijn er...Morgen!In't dichten van heden...Geef ons heden...KoeliesiBewustzijn!Daar zitten de jongens...Zie ze stappen...Eén-mei!Hij!...Ulen-spiegel!Oude werkerOuwe dag!Doodendans!Eén-mei 1920Zoovelen!...Strijd!ZielengangZagers!Honger!KruidtijdOogsttijdDe kleine kantwerksterVoor moedertaal en vaderlandKinderlied"