fo023157: Toerisme - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een man en twee meisjes ge(ver)kleed in lompen achteraan op een kar in een soort Bokrijkdecor. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"