De jachtvelden langsheen de Rupel : met werken van Camiel Van Breedam, 20 mei - 14 oktober 2018 : Noeveren manifest - Wils, Etienne; Buggenhout, Flor; Buggenhout, Ludgard; Pinxten, Rik; De Wachter, Dirk; Stuer, Eddy; Van Breedam, Camiel ([Boom]: Bezorgd Noeveren, 2018)
"Auteurs: Etienne Wils, Flor en Ludgard Buggenhout, Rik Pinxten, Dirk De Wachter, Eddy Stuer, Camiel Van Breedam Publicatie naar aanleiding van de tentoonstelling Camiel Van Breedam te Boom"