fo002727: Socialistische Vooruitziende Vrouwen (1950)
"Zwart-witfoto van een bijeenkomst van SVV (Socialistische Vooruitziende vrouwen) in Gent, rond 1950. Rond de tafel v.l.n.r. zittend Martha Versypt, Sidi De Keyser, Amanda Foket, Rachel De Vogelaere, Tine Hannick. Staand mevrouw Lootens en wellicht mevrouw Hacquaert. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"