101.00001: Trouwboekjes ven E. Vander Cruyssen-Caphaert, J. Pante-M. Vander Cruyssen en E. Pante-S. Dielemans - Clauwaert, Alain
"Collection: Clauwaert Alain; Biografie: Alain Clauwaert was lid van het bestuur van Jongsocialisten Gent en hij was voorzitter van Kultuuropbouw Oost-Vlaanderen. Level of description: File; Series: 101: Archief van Alain Clauwaert"