af006259: Vormingscyclus: Kiezen of delen? Of… Combineren! - Socialistische Vrouwen (SV); Claes, Vera
"Affiche uitgegeven in 1999-2000 door de Socialistische Vrouwen (SV) voor de vorming ‘Kiezen of delen? Of… Combineren!’. Tekst: Socialistische Vrouwen i.s.m. ABVV-vrouwen. Vormingscyclus: Kiezen of delen? Of… Combineren! Een wegwijzer om arbeid en gezin beter te combineren. Najaar 1999 – voorjaar 2000. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"