Hoe het twaalf jaar geleden begon. Potten & poten aan de Universiteit - Boelaars, Bert (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Bert Boelaars Fonds Suzan Daniel (FSD)"