af016055: Elcker-Ik organiseert djembe-in - Elcker-Ik; Van Hout, Jan
"Affiche uitgegeven in 1996 door Elcker-Ik Turnhout voor een dans- en percussieshow. Afbeelding: een man die een djembé bespeelt. Tekst: Elcker-Ik organiseert djembe-in dans-nacht op zaterdag 21 september 1996 20 u. Atheneum - Turnhout (Boomgaardplein). De eerste interaktieve dans- en percussieshow in de regio. Met optredens van bekende percussiespelers (en het publiek). Nadien volgt een exotisch dansfeest met DJ Jef Van Eyck. (Cococité) VVK: 150; Inkom: 200 kaarten bij Elcker-Ik, Otterstraat 109, Turnhout (Eerste verdieping). v.u. Jan Van Hout, Otterstraat 109/4, 2300 Turnhout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"