De politieke ontwikkeling van de Afrikaanse gebieden onder Belgisch beheer : socialistische dagen van 21 tot 22 november 1953 georganiseerd te Huyzingen met de medewerking van de Koloniale Commissie - Fayat, Henri (Brussel: Stichting Louis de Brouckère, 1953)
"door Henri Fayat Bibliotheek Camille Huysmans"