fo012137: Beheerraad van de coöperatie SWM "De Verbroedering" in Ronse (1930)
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van de beheerraad van de coöperatie SWM De Verbroedering in Ronse, rond 1930. Groepsfoto met o.a. Eugène Soudan (midden 1e rij). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"