Genster : maandblad voor studie en aktie (Leuven: [s.n.])
"Redaktie: ...studenten van de vier universiteiten en van verschillende instellingen voor niet-universitair hoger onderwijs; ook leraars, simpatizanten, mensen uit alle takken van het middelbaar onderwijs werken mee. / Edi Clijsters (verantwoordelijke uitgever) Drukkerij: Acco, Brusselse straat 118A Leuven"