af016169: Eén week fietsplezier in Brussel. Dring Dring 06 > 11/05/07 - Pro Velo; Van Herpen, Astrid
"Affiche uitgegeven in 2007 door Pro Velo Elsene voor een fietsweek in Brussel. Afbeelding: fietsers en een kaart van het Brussels hoofdstedelijk gewest. Tekst: Eén week Fietsplezier in Brussel. Dring Dring 06 > 11/05/07. Une semainde de Plaisirs à vélo à Bruxelles. www.DringDring.be. Bocy City 06.05.07 BRUSSELS. fm brussel 98.8, tv brussel, gracq a.s.b.l. Les Cyclistes Quotidiens, Pro Velo, Met steun van de Vlaamse overheid, Brussels hoofdstedelijk gewest, VILLE DE BRUXELLES/STAD BRUSSEL, Fietserbond (sic) Brussel vzw, VIVAQUA, TLB Télé Bruxelles, Brussel Deze Week AGENDA, winterthur Member of the AXA Group, MIVB STIB, Viva Bruxelles, alpro soya, LE SOIR, De Morgen een open geest beleeft meer, Mutualité chrétienne Réflexe santé, acka. E.r. - V.u.: Astrid van Herpen, asbl Pro Vel vzw, rue de Londres 15 Londenstraat, Bruxelles 1050 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"