fo030334: Land en gezicht in Vlaanderen; Doel, Kallo, Haven van Antwerpen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een ondergelopen braakliggend stuk terrein voor de uitbreiding van de haven van Antwerpen. Doel, Kallo, 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"