fo007301: Piet Vermeylen tijdens reünie van de provinciegouverneurs - Publi Press
"Zwart-witfoto van Piet Vermeylen (minister van Binnenlandse zaken) tijdens reünie van de provinciegouverneurs, 9 januari 1957. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"