'Ik ben wel mezelf, maar ik ben mezelf ook niet': een dwarse kijk op diversiteit, gender en seksuele zelfbepaling - Van Gelder, Paul (Utrecht: De Graaff, 2011)
"Paul van Gelder Fonds Suzan Daniel (FSD)"