ga000022.1: 25 Images de la passion d'un homme, drukblok nr. 22/25 - Masereel, Frans
"Zie ook: ga000022_2Zie ook: hb000022Zie ook: hs000022 Drukblok nr. 22 uit een reeks van 25 getiteld, 25 Images de la passion d'un homme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"