af014775: Dieetvoeding en het gebruik van voedingswaren - Culturele Centrale; Peleman, André (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Culturele Centrale voor een voordracht in Gent over dieetvoeding en het gebruik van voedingswaren. Afbeelding: tekening van een klokhuis met een gezicht. Tekst: Culturele Centrale AFDELING: PERKAMENT. DIEETVOEDING EN HET GEBRUIK VAN VOEDINGSWAREN. SPREKER: M. SMAELE. DATUM: 30 JUNI 1982 OM: 14u.30. PLAATS: JERUZALEMSTR. 44 - 9000 GENT. VRIJ VAN ZEGEL ART. 198-7. V.U: ANDRE PELEMAN • HOOGSTRAAT 42 • 1000 BRUSSEL."