af017326: Jubel-avond ingericht door het socialistisch gemengd koor De Volkskreet - De Voorzorg; De Volkskreet (1961)
"Affiche uitgegeven in 1961 door De Volkskreet voor een muziekavond. Tekst: Kielse Socialistische Kulturele Kringen v.z.w.d. Feestzaal Kielpark Vrijdag 8 december 1961 te 20u30 JUBEL-AVOND ingericht door het SOCIALISTISCH GEMENGD KOOR DE VOLKSKREET onder leiding van LODE VAN DOREN met medewerking van de Soc. Muziekkorpsen STRIJD VOOR 'T RECHT en DE RODE GARDE onder leiding van LODE VAN DOREN de Balletschool van de Koninklijke Vlaamse Opera onder leiding van Jeanne BRABANTS. INKOM VRIJ. Uitnodigingskaarten te bekomen in het lokaal VOLKSHUIS, De Boschaertstraat 9 Antwerpen (Kiel) en bij de bestuursleden. Drukk. « De Voorzorg », Best. A. Van Leuvenhaege, Ossenmarkt 25, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"