fo023148: Gezondheids- en welzijnssector - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een lege rolstoel met daarachter een pancarte met als opschrift: De kinderen zijn ons dierbaar, ons huisgezin ook tijdens een actie in de zorgsector. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"