af001523: Internationale anti-atoom manifestatie Mol - Drukkerskollektief De Wrikker; Verenigde Actiegroepen voor Kernstop (VAKS); Gezamenlijke Energiekomitees Zuid-Nederland; Snoekx, Ferdinand
"Affiche uitgegeven in 1980 door de Verenigde Aktiegroepen voor Kernstop (VAKS) Antwerpen en de Gezamenlijke Energiekomitees Zuid-Nederland Eindhoven voor een internationale betoging tegen de kerncentrales. Afbeelding: een kerncentrale en een ton met kernafval drijvend op het water. Tekst: 25 OKTOBER 1980 internationale anti-atoom manifestatie MOL. kempische klei atoom vrij. eurochemic blijft dicht. VERENIGDE AKTIEGROEPEN VOOR KERNSTOP consciencestraat 46, 2000 antwerpen 031/39 38 68. GEZAMENLIJKE ENERGIEKOMITEES ZUID-NEDERLAND bergstraat 10 eindhoven 040/44 30 63. v.u. Ferdinand Snoekx, St-Rochusstraat 24, 2100 Deurne - vrij van zegel art. 198,7. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER VZW PRINSSTRAAT 20 2000 ANTWERPEN 031-33 73 54. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"