Waarde kameraad : brieven en telegrammen aan Pavel Litvinov december 1967- mei 1968 - van het Reve, Karel (Amsterdam: Arbeiderspers, 1969)
"verzameld en van aantekeningen voorzien door Karel van het Reve Bibliotheek François Vercammen"