fo029805: Agalev/Groen. Mars voor Werk - De Neef, Eddy
"Zwart-witfoto genomen tijdens de Mars voor Werk als gevolg van de sluiting Renault-Vilvoorde. De Agalev-betogers met hun spandoel : Geen mensen op de schroothoop !?. Met onder andere Ludo Sannen en Hugo Van Dienderen. Brussel, 16 maart 1997. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"