fo001222: Hendrik De Man - Bushnelf
"Zwart-witfoto van Hendrik De Man tijdens de Eerste Wereldoorlog. 1914-1918. Onderscheiding links: Groot Oorlogskruis; rechts: Britse Military Cross. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"