hb000020: 25 Images de la passion d'un homme, blok nr. 20/25 - Masereel, Frans (1918)
"Houtblok nr. 20 uit een reeks van 25, getiteld 25 Images de la passion d'un homme. Zie ook: ga000020_1Zie ook: ga000020_2Zie ook: hs000020 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"