fo002675: 50e verjaardag van de schildersvakbond - Brandt
"Zwart-witfoto van een bijeenkomst naar aanleiding van de 50e verjaardag van de schildersvakbond. Opschrift achteraan: 50me anniversaire du syndicat des peintres en bâtiment. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"