pk001279: Kinderpreventorium Hickendorf, Westmalle, de keuken - Centrale der Metaalbewerkers van België, Provinciale Afdeeling Antwerpen P.M.B.; Nels; Ern. Thill
"Prentbriefkaart in monochromie en zwart-wit, voorstellend de keuken van het Kinderpreventorium Hickendorf. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"