fo030838: Gerard Mortier; Festival van Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van Gerard Mortier, als assistent van Jan Briers sr., bezieler van het Festival van Vlaanderen tijdens de persconferentie over het Festival van Vlaanderen in het Kasteel van Laarne. Laarne, 1989. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"