Voor recht en vrijheid in solidariteit - Laridon, Roland; Vercarre, Etienne; Deleu, T. ([Gent]: AVF, 1991)
"R. Laridon ; E. Vercarre ; T. Deleu ... et al. Brochure naar aanleiding van de 11 juli-viering op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 1991 te Kortrijk"