vl000702: SKVV (Socialistische KInder- en Valkenverbond) West-Vlaanderen - Fidra
"Vlag van de SKVV West-Vlaanderen. Centraal op een rood veld staan er twee cirkels. De cirkel aan de broekzijde draagt de initialen S.K.V.V. In de witte cirkel: een rode valk. Geen franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"