Sociaal-economische en familiale toestand bij de zeevissers behorende tot de thuishaven Zeebrugge - Gobyn, Daniël (Roeselare: School voor Maatschappelijk Dienstbetoon, 1954)
"Daniël Gobyn Eindwerk, School voor Maatschappelijk Dienstbetoon Roeselare"