af017432: Programma Rooie Dagen 14-15-16 nov. 1980 - Van den Bossche; SP; Jongsocialisten; Instituut Emile Vandervelde; Verhaert, Auguste (1980)
"Affiche uitgegeven in 1980 door de Socialistische Partij (SP), de Jongsocialisten (JS) en het Instituut Emile Vandervelde (IEV) voor het programma van de Rooie Dagen in Schoten. Tekst: PROGRAMMA ROOIE DAGEN 14-15-16 NOV. 1980. VRIJDAG 14 NOV. 1980 20 u. Tentoonstelling 'ROOD SCHOTEN – VERLEDEN EN HEDEN' Organisatie SP Schoten en alle socialistische kringen Volkshuis St. Cordulastraat 19 20 u. Uniek 'ROCK-CONCERT' met THE KIDS – RICK TUBBAX en de TAXIS (sic) – DE KREUNERS Organisatie Jongsocialisten Gemeentelijke Feestzaal St. Cordulastraat 10. ZATERDAG 15 NOV. 1980 10 u. Tentoonstelling 'ROOD SCHOTEN – VERLEDEN EN HEDEN' Organisatie SP Schoten en alle socialistische kringen Volkshuis St. Cordulastraat 19 13 u. Feestelijke academische zitting met medewerking van socialistische harmonie 'OPBEURING' Volkshuis St. Cordulastraat 19 16.30 u. Feestmaal in Riddershoeve, Park Schoten 21 u. Groots verjaringsbal van SP en socialistische kringen met 'ANN CHRISTY en de TOP HITS' Gemeentelijke Feestzaal St. Cordulastraat 10. ZONDAG 16 NOV. 1980 10 u. Tentoonstelling 'ROOD SCHOTEN – VERLEDEN EN HEDEN' Organisatie SP Schoten en alle socialistische kringen Volkshuis St. Cordulastraat 19 14 u. Feestmaal en prachtig show-programma voor bejaarden met 'NICOLE en HUGO' en het orkest LOU ROMAN Organisatie 'Opstanding' Gemeentelijke feestzaal St. Cordulastraat 10 15 u. Kindernamiddag met het jeugdtheater NELE die 'TRIENE GIET' brengen Organisatie I.E.V. Schoten Volkshuis St. Cordulastraat 19. Verantw. uitgever A. VERHAERT – R.W. van Havrelaan 254 – Schoten. Drukkerij Van den Bossche – Victor Adriaenssensstraat 69 – 2120 Schoten – Tel. 58.83.65. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"