vl000775: Nationale Sectie van Autovoerders en alle Arbeiders van het Baanvervoer van Antwerpen.
"Vlag van de BTB, Nationale Sectie van Autovoerders en alle Arbeiders van het Baanvervoer van Antwerpen. Centraal op een wit veld in een cirkel (wiel), een kleinere cirkel met daarin de letters BTB. Daarboven en eronder de naam van de organisatie en plaatsnaam. het witte veld is omzoomd met een rode boord. Geel-witte franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"