pk003034: 11.11.11 Heart of Dance, Brazilië - Telemans, Dieter; Ludion
"Een dubbele prentbriefkaart uitgegeven door 11.11.11 als exclusieve wenskaart. Afbeelding: een zwart-witfoto met daarop een dansende menigte. Tekst achterzijde: Karnaval in Salvador de Bahia, Brazilië © Dieter Telemans uit het fotoboek Heart of Dance uitgeverij Ludion. Een wenskaart van 11.11.11 - Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel - tel. 02 536 11 11 / www.11.be / 11.11.11 Jij vecht tegen onrecht FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"