Vanille Uganda : Mubuku Vanilla and Moringa Farmers Association - Vertriest, Isabelle; Schokkaert, Ben (Gent: Oxfam-Wereldwinkels, 2006)
"teksten: Isabel Vertriest ; eindredactie: Ben Schokkaert Bijlage van WeeWeeKrant 478"