fo013251: Stakingen bij de Boelwerf in Temse
"Kleurenfoto van een groep stakers, waaronder Karel Heirbaut, bij de Boelwerf in Temse met een spandoek met het opschrift: Intergarde buiten nu...nu...nu! Ook draagborden met opschrift: mannen en vrouwen één front. Vrouwen solidair. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"