fo030952: Dagelijks leven in Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een man met een hondje die langs een huis wandelt waar een vrouw klaar staat om de ramen te schilderen of te poetsen. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"