fo002108: Arbeid, visserij - Ryckewaert, R.
"Zwart-witfoto van twee kinderen zittend op een stoel op het voetpad tijdens het maken van visnetten te Oostende, 6 augustus 1941. Opschrift: Twee meisjes die bijverdienen voor vader en moeder. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"