Education for International Understanding = L'Education pour la Compréhension Internationale - Hoeree, Joris; Van Spaandonck, Marcel (Gent: Afrikavereniging van de Rijskuniversiteit Gent, 1983)
"edited by Joris Hoeree, édité par Marcel Van Spaandonck"