fi000794: SOM - Karel Van Miert - SOM; Smets, Mia; Van de Winckel, Jacky; Verstraete, Mario; Panier, Koen
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 3 januari 1994. Reportage (portret van) over Karel Van Miert, reeds 5 jaar Europees Commissaris. Na de reportage een studiogesprek met Frank Vandenbroucke over Europa."