Volgorde voor muziek en zang [Bladmuziek] : 1. Het stemrecht voor allen - 2. Strijders op! - 3. Stemrecht-marche - 4. De Vlaamsche Marseillaise
"Deze brochure bevat volgende liederen :Het stemrecht voor allen!Strijders op!Stemrecht-marcheDe Vlaamsche Marseillaise"