Groot openingsconcert : zondag 28 october 1934 - Govy, Eve; Crabbé, Armand; Ardenois, August (Antwerpen: Concerten De Werker, 1934)
"met de zeer vereerde medewerking van Eve Govy, Armand Crabbé, Harmonie De Werker, Aug. Ardenois"